De kwaliteit van FRUJI vindt haar oorsprong in meer dan 35 jaar ervaring in het telen van biologische groenten en fruit, en de productie van biologische sappen. Traditiegetrouw selecteren zij onze Belgische ingrediënten zorgvuldig om smaaksensaties te creëren die zorgen voor onvergetelijke en verfrissende momenten. En zo zijn deze limonades tot leven gekomen!

Met FRUJI brengen ze de natuur en gezonde voeding een stapje dichter bij de consumenten. Een hip, aantrekkelijk en fris merk met gezonde, kwaliteitsvolle en biologische producten dat ook nog eens goed is voor het milieu. Ze zijn uniek omdat ze werken met verse en pure sappen en nooit met concentraten, zodat bij hun sappen de vitaminen en mineralen écht behouden worden.

Kies samen met FRUJI voor biologisch en zet een stap dichter bij een gezondere en duurzamere toekomst!

FRUJI. One cip closer to nature !

FRUJI is Belgisch, altijd 100% biologisch, 100% natuurlijk, 100% vers & puur en 0% additieven. Nooit uit concentraat om de vitaminen en mineralen zo goed mogelijk te bewaren. In het assortiment zitten 5 Belgische, biologische, bruisende frisdranken in de smaken: rabarber, citroen, pompelmoes & gember, vlierbloesem en appel