Beste streekliefhebber,

Graag nodigen we je uit op ons eerste straf bedrijfsbezoek & netwerkmoment van 2023, dat plaatsvindt op donderdag 27 april bij Melkerhei te Linter!

We nemen er een kijkje achter de schermen en ontdekken het proces van stal tot kaas. Martine en Pieter vertellen ons hoe zij het aanpakken, niet alleen wat betreft de productie, maar ook over de manier waarop ze hun producten aanbieden, zowel online via de webshop voor consumenten als B2B, en de daarbij horende distributie. Maar tevens inspireren ze ons met meer uitleg over hoe ze hun merk met een professionele huisstijl en branding op de kaart zetten. En achteraf proeven we uiteraard van al dat lekkers dat ze klaarmaken. Je kan er meteen ook je bestelling plaatsen of terplekke iets kopen om thuis lekker verder van te genieten.

Na onze ontdekkingstocht is er ook ruimte om te netwerken. Ook dat is namelijk erg belangrijk voor je zaak. Je versterkt niet alleen je relaties met collega-Straffe Streek leden, maar je kan ook van elkaar leren en elkaar ondersteunen. Je krijgt inspiratie en een frisse kijk op zaken waar jij misschien op vastloopt.

Benieuwd naar het verhaal van Melkerhei en klaar om te netwerken? Schrijf je dan in vóór dinsdag 25 april via onderstaand formulier.

Kan je er niet bij zijn deze keer? Niet getreurd! We plannen er nog eentje in het najaar, weliswaar bij een andere producent (in de Groene Gordel). Meer hierover later!

Praktische info:

Donderdag 27 april 2023

Adres: Melkerhei – Heidestraat 163, 3350 Linter

Timing:

  • 19u00: Welkom
  • 19u30: Start straf bedrijfsbezoek van stal tot kaas
  • 20u30: Start netwerkmoment met straffe hapjes en tapjes
  • 22u00: Einde van netwerkmoment

Inschrijven is verplicht en kan tot 25 april via onderstaand formulier. Je deelname is gratis, maar let op, we hanteren een no show fee van 20€ per persoon, indien je niet aanwezig bent zonder voorafgaande verwittiging. Ben je dus gehinderd, geef ons dan tijdig een seintje via straffestreek@vlaamsbrabant.be!


Inschrijvingsformulier: