Maandag 6/2 lanceerden we onze tweede “Poll van Paul” rond professionele productfotografie. Er blijkt heel wat interesse te zijn en we gaan deze actie dan ook uitvoeren. Professionele productfoto’s zijn namelijk belangrijk voor een goede uitstraling van je zaak!

Op dinsdag 21 maart huren we de fotostudio van fotograaf Dirk Leemans in Leuven af. De stukprijs per foto zal +/- €10 excl. btw bedragen (op basis van de input van de poll). Hoe meer leden er deelnemen, hoe goedkoper de stukprijs wordt. De effectieve prijs wordt nog doorgeven aan de deelnemers nadat we weten hoeveel productfoto’s er in totaal worden besteld.

Niet alleen streekproducten kunnen in beeld gebracht worden, maar ook bijvoorbeeld (standaard)pakketjes die je als verkooppunt aanbiedt (zonder folie omwille van de weerkaatsing van het licht), folders of flyers die je in de kijker wenst te zetten, merchandising: bv. een bierglas of wijnkistje, … . Maar ook aan verse producten wordt gedacht. Producenten van verse producten mogen op 21 maart om 11u langskomen met hun product. Zo kan je product supervers op de foto. De foto’s krijgen een witte achtergrond, zodat je deze achteraf makkelijk kan integreren op al je promomateriaal.

Wil je graag deelnemen aan deze actie, dan vragen we je het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina in te vullen vóór 14 maart.

Indien je deelneemt, dien je je producten op voorhand (vóór 21 maart) binnen te brengen bij de fotostudio (tenzij het verse producten zijn). Eventueel tijdig opsturen per post kan ook. Adres: Fotostudio Leemans – Tervuursesteenweg 332, 3001 Leuven. Indien de fotograaf niet aanwezig is op het moment dat je langskomt, mag je je product(en) veilig onder het afdak achteraan het huis leggen. Graag dan een seintje via dirk@fotostudioleemans.be.


Inschrijvingsformulier: