Beste Straffe Streek-familie,

Gisteren bereikte ons het droevige nieuws dat Ines van Fines & Speelboerderij Ravot onverwacht is overleden op 9 mei.

Ines was een boerendochter, in hart en nieren. Met Fines wou ze het verhaal van de boerderij vertellen en de waarden waar ze voor staan. Door innoverend, kwalitatief en duurzaam te werk te gaan wou Ines het beste uit het bedrijf halen voor zowel de dieren als consumenten. Ze geloofde in de kracht van Belgisch Witblauw rundsvlees en heeft de boerderij mee verder op de kaart gezet. Ze heeft het levenswerk van haar papa Marc verder uitgebouwd, samen met haar mama Catherine en zus Margo.

Straffe Streek is in rouw om haar verlies, maar ook enorm dankbaar voor wat Ines allemaal heeft gedaan. Het blijft onwerkelijk en woorden schieten tekort om het gemis te beschrijven. Toch willen wij woorden van troost verzamelen van onze straffe leden. In deze donkere dagen van verdriet, waar stilte overheerst, willen we laten weten dat de Straffe Streek-familie in gedachten bij Joren, Catherine, Margo en Jens en haar familie is. Op deze manier willen wij hen een hart onder de riem steken.

Via onderstaand formulier kan je jouw online rouwbetuiging doorgeven tot dinsdag 4 juni ’24. Nadien zullen we alle berichten verzamelen en bundelen in een rouwboekje. Alvast bedankt voor jullie medeleven en steun.

Wij nemen afscheid van een straffe producent. We gaan je missen, Ines! Maar ze zal altijd blijven schijnen in de harten van iedereen die haar kende.

Met oprechte en warme groeten,

Het Straffe Streek-team en bestuur van vzw Streekproducten Vlaams-Brabant