Snijd een viertal aardbeitjes fijn, pers er een partje limoen en 1,5 barlepel vanillesuiker over en plet of blend het geheel tot een egaal aardbeiensapje. Neem een leuk champagneglas en vul het voor 40% met dit aardbeiensap. Neem daarna je schuimwijn uit de streek en vul het glas zo verder met de bubbels. Roer het geheel even op voor het opdienen en hang eventueel nog een extra aardbeitje aan de rand van het glas.

Ingredienten :

  • schuimwijn (2 delen van 30ml)
  • aardbeien (3 à 4 stuks tot pulp)
  • limoen (1 partje)
  • suiker/vanillesuiker

Enkele andere straffe recepten

Mocktail met vlierbloesem en aardbei

Haal je blender maar boven want dit is weer een pak makkelijker dan je de machine het werk laat doen. Doe alle ingrediënten – behalve het ijs (!) – in de  blender en mix het geheel. Vul een aantal leuke...
Aan de slag