Houdt u van een lekkere aardappel of een heerlijke stronk witloof? En mag dit alles bovendien nog een tikkeltje authenticiteit bevatten? Dan vindt u bij Hoeve De Koperen Ketel dé (h)eerlijkste producten, met veel passie en liefde voor u geoogst. Yves Flawinne, zijn echtgenote Veronique Smits en hun twee zonen Celle en Mille zorgen voor een traditionele aardappel- en witloofteelt in Altenaken bij Hoegaarden en hopen dat ook u snel kan proeven van deze echte streekproducten op uw bord.

Traditioneel familiebedrijf
Dat de boerenstiel in de genen zit bij zowel Yves als Veronique, valt niet te ontkennen. Het zorgt er bovendien voor dat zij samen als gezin hun schouders hebben gezet onder dit landbouwbedrijf. Zij baten Hoeve De Koperen Ketel in Altenaken uit met veel oog voor een authentieke manier van werken en een hart voor de traditie.

Zij kregen hun omvangrijke kennis en passie voor het product mee van eerdere generaties. Zowel de ouders en grootouders van Yves als die van Veronique verloren hun hart op het veld. Waar de grootvader van Yves tussen de aardappelplanten stond, kweekte de vader van Veronique het echte Brusselse grondwitloof. De onevenaarbare kennis van beide families smelten nu samen tot een familiebedrijf. Samen met hun zonen, die de passie voor de stiel ook al hebben ontdekt, wordt het werk van hun voorouders verdergezet en geëerd met hun eigen aardappel- en witloofteelt.