Beste standhouder,

Je hebt je ingeschreven voor onze Markt van de Smaak in Vilvoorde. We kijken alvast reikhalzend uit naar dit evenement op zondag 14 mei.

Wij willen jullie graag ook uitnodigen op het persmoment om onze Markt aan te kondigen bij het grote publiek. Deze zal plaatsvinden op donderdag 4 mei om 15u30 op het evenementenschip “Rösli” dat op het kanaal ligt tegenover de Kruitfabriek (t.h.v. Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde).

Onze voorzitter Paul Vleminckx en gedeputeerde Tom Dehaene zullen de pers toespreken en meer informatie geven over de Markt van de Smaak. We nodigen graag ook Tine Paredis, schepen van Stad Vilvoorde, uit om als gaststad een woordje te voorzien.

Een officiële uitnodiging voor de pers zal nog verstuurd worden, maar nodig gerust ook al zelf uw perscontacten hiervoor uit.

Indien je aanwezig kan zijn, lijkt het ons leuk om je eigen product mee te brengen om te laten proeven aan de collega-producenten en de aanwezigen van de pers,maar vooral ook voor de leuke groepsfoto die we op het einde van ons persmoment zullen maken. Zo zorgen we samen voor een gezellig persmoment met heerlijke streekhapjes en -tapjes. Je dient hier niet heel uitgebreid te gaan, kleine proevertjes volstaan. En achteraf mag je ze uiteraard factureren aan ons. Indien gewenst, kunnen we daags voordien doorgeven hoeveel aanwezigen we verwachten. Denk hierbij ook aan bv. kleine proefglaasjes, minibordjes of vorkjes indien nodig. Er is niets voorhanden terplekke.

Parkeren kan op de Steenkaai, recht tegenover De Kruitfabriek (ingang via Havenstraat). Download hier een plannetje.

Laat ons weten of u aanwezig zal zijn, vóór woensdag 3 mei, via onderstaand formulier.