Tripel-X, een Belgisch bier met een hart voor het goede doel, heeft twee gouden medailles in de wacht gesleept bij twee gerenommeerde internationale biercompetities: de European Beer Challenge en de Asia Beer Challenge.

Dubbele Bekroning Bewijst Unieke Kwaliteit
Na het brouwen van hun unieke Tripel, die niet alleen de smaakpapillen prikkelt maar ook een positieve impact heeft op de wereld, bevestigen deze awards de uitzonderlijke kwaliteit van Tripel-X. “Dit is een bekroning van jarenlange toewijding, innovatie en een onwrikbare passie voor het creëren van een bier dat écht verschil maakt,” zegt Erwin Gilen, mede-oprichter van Tripel-X.

Een Slok voor het Leven
Wat Tripel-X bijzonder maakt, is niet alleen de unieke smaak en kwaliteit van het bier zelf, maar ook de missie erachter. Een derde van de winst op de verkoop van Tripel-X gaat naar vzw Fighters Against Cancer (FAC). “Wij zijn zelf levensgenieters en vinden dat iedereen het recht heeft om te genieten van het leven. Deze awards zijn niet alleen een overwinning voor ons, maar ook voor de mensen die we steunen,” voegt Edwig Lavigne toe. Samen met Miranda Roosen, An Dereze en Erwin Gilen vormen ze samen het bestuur rond Tripel-X.

Internationaal Succes, Lokaal Hart
De European Beer Challenge en de Asia Beer Challenge staan bekend als twee van de meest vooraanstaande biercompetities ter wereld. Het winnen van gouden medailles bij deze competities zet. Tripel-X niet alleen op de internationale kaart maar versterkt ook hun lokale missie. “Onze visies sluiten aan en onze doelen zijn gemeenschappelijk: we willen met z’n allen een steentje verleggen in een rivier op aarde,” zegt Bert Vanmechelen, voorzitter FAC.

Proost op een Beter Morgen
De dubbele overwinning biedt een krachtig platform voor Tripel-X om hun missie te versnellen en meer mensen te bereiken die hun levensvreugde willen combineren met sociaal activisme. Proost op een beter morgen, proost op Tripel-X.