Elk bedrijf worstelt wel ‘s met de zoektocht naar een ideaal relatiegeschenk voor partners en/of personeel. Met onze Straffe Streek Box schakelen we nu een versnelling hoger met het oog op het najaar, dat traditiegetrouw in het teken staat van eindejaarsgeschenken. Laat onze Straffe Streek Box hier dé oplossing voor bieden!

Straffe Streek Box voor bedrijven

We geven bedrijven nu de kans om duurzaam te ondernemen en te kiezen voor een 100% lokaal geschenk, dat een ecologisch en milieuvriendelijk alternatief biedt en waarmee ze de lokale economie bovendien een duwtje in de rug geven. Bedrijven kunnen gewoon één van onze dozen uit het bestaande assortiment kiezen of ze kunnen contact opnemen voor een formule op maat.

De Straffe Streek Box is er voor iedereen

Dat we nu nog extra op maat van bedrijven kunnen werken met onze Straffe Streek Box betekent uiteraard niet dat je ze als particulier niet meer kan bestellen. Integendeel! Het blijft nog altijd een super leuke manier om kennis te maken met lokale producten. Je kan het voor jezelf bestellen, maar nog leuker is dat je het iemand cadeau doet. Dat kan makkelijk met de verzendingsoptie bij het afrekenen, waar je bovendien nog een leuke boodschap voor de ontvanger kan meegeven. Wedden dat die nadien verkocht is aan die lokale lekkernijen?

Een heuse ontdekkingstocht!

Kennismaken met een Straffe Streek Box, dat zorgt voor een heuse ontdekkingstocht door wat onze streek te bieden heeft. Het is een topje van de ijsberg aan fantastische producten die je in de box zal vinden. Na die eerste kennismaking, zal je alleen maar nog meer willen ontdekken. Gelukkig kan je bij verschillende straffe verkooppunten terecht voor al die heerlijke streek- en hoeveproducten. Ontdek een verkooppunt in je buurt en stel er zelf een box samen!

Waar wacht je op? Ontdek onze nieuwe boxen en surf naar www.straffestreekbox.be!