Workshop fermenteren
Kom maar af en leer samen met ons fermenteren op zaterdag 15 maart in Leuven.
Er zijn nog plaatsen, schrijf je snel in!
Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van melkzuurfermentatie. We leggen stap voor stap alles uit en laten het zien op onze eigen, unieke Klejman-manier. Samen gaan we aan de slag, zodat jij het direct in de praktijk kunt brengen. Ons doel is om jou het zelfvertrouwen te geven om veilig groenten te fermenteren en thuis meteen aan de slag te gaan. De workshop vindt plaats op een gezellige locatie. We beginnen om 12 uur en starten met een smakelijk lunchbuffet aangevuld met onze eigen Klejman-gefermenteerde groenten. Na de lunch gaan we praktisch aan de slag om zelf gefermenteerde groenten te maken. We delen al onze kennis over fermentatie en probiotica, geven je de beste tips & tricks, en besteden veel aandacht aan veiligheid. Aan het einde van de dag neem je je zelfgemaakte kimchi en probiotische tomatenbommetjes mee naar huis. Daarnaast demonstreren we hoe je je eigen kokosyoghurt maakt, een gezonde gefermenteerde bron van melkzuurbacteriƫn. Je krijgt ook alle ingrediƫnten mee om thuis je eigen yoghurt te bereiden. Gedurende de workshop kun je een kijkje nemen in onze pop-up winkeltje met alle Fermentista Klejman-producten. De workshop duurt tot 16 uur. Na afloop ontvang je via e-mail ons e-book met daarin alle uitleg over het fermenteren, inclusief alle recepten die we samen hebben gemaakt.
