Tijdens het tweejaarlijkse Toer De Geuze-weekend van Horal, de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren, zetten alle aangesloten lambiekbrouwers en geuzestekers hun brouwerijdeuren wagenwijd open om jou te laten betoveren door de wondere wereld van lambiek. 

In 2022 stond Toer de Geuze bij Lindemans volledig in het teken van haar 200-jarig bestaan. De brouwerij haalde alles uit de kast om er een spetterende editie van te maken. Zet jou schrap want ook de volgende Toer de Geuze op 4 en 5 mei 2024 wordt er eentje om in te kaderen! 

Krijg een unieke kijk in de brouwerij, geniet van tal van animaties en blend en bottel zelf jouw geuze tijdens een unieke Blend Your Own Geuze Experience! Daarnaast maken alle Horal-leden samen een oude geuze, de Megablend. Neem zeker een exemplaar mee naar huis. 

En er is nog meer! De unieke jubileumblend van Lindemans ‘Oude Gueuze Anniversary Blend 2024 Cuvée Francisca’ is tijdens het Toer de Geuzeweekend exclusief verkrijgbaar op de brouwerij. Kon je nog geen 3-literfles bemachtigen? Waag je kans op de veiling die we tijdens het Toer de Geuze 2024 weekend organiseren. 

Locatie:
Brouwerij Lindemans - Lenniksebaan 1479, 1602 Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw)
Organisator:
Brouwerij Lindemans