Proef en geniet op zondag 24 september van lokale kazen, broodjes, vlees, warme gerechtjes, fruit, yoghurt en veel meer!

In de historische Lakenhalle schuif je de voeten onder tafel voor een heerlijk stadsontbijt! Tijdens dit ontbijt serveren ze enkel lokale producten, overheerlijke broodjes, warme en koude gerechten, sapjes, koffie en chocolademelk.

Ze zorgen voor muzikale omlijsting: met de liedjes van Radio Oorwoud kom je te weten hoe bonobo’s een feestje bouwen en dat je tuin eigenlijk een jungle is. Live sets om 10u, 10u50 en 11u40.

Je kan komen ontbijten tussen 9u00 en 12u00.
Aankomen doe je tussen 9u00 en 10u00.

Deelname aan het ontbijt kost € 22,00 (€ 10,00 voor kinderen <12 jaar). Hiervoor krijg je in buffetvorm onder andere volgende straffe streekproducten: Koffie van Koffiebranderij Stroobants, pistolets en koffiekoeken van Den Bakoven, appels en peren van Fruit Distelmans, abdijkaas en peperkoek van Het Moment in Averbode, choco, chocolaasjes en wafels van Zuger, yoghurt en schapenkaas van Het Nijswolkje en cinnamonrolls en speculaas van Biscuiterie Stuckens.

Het ontbijtbuffet is samengesteld met lokale producten die je kan herkennen van De Smaakhal – overdekte foodmarkt.

Wil je graag gaan ontbijten?
Alle info en het inschrijvingsformulier kan je hier vinden. Reserveer zo snel mogelijk. Je inschrijving is pas compleet na ontvangst van een bevestigingsmail met de betaalgegevens.