Opendeurdag bij Gastro Atelier
Op zondag 13 april, van 11:00 tot 17:00, heten Monique en Herman je graag welkom op hun Opendeurdag. Ga langs en maak kennis met de wereld van natuurlijke smaakmakers. Ze bieden je een hapje en een drankje aan.
Tijdens je bezoek krijg je uitleg over hoe en waarvoor je hun producten kan gebruiken. Van mild tot pittig, deze smaakmakers geven al je gerechten net dat tikkeltje meer. Je kan proeven van hun zouten, kruiden, azijn en andere natuurlijke smaakmakers.
Ontdek hoe azijn wordt gemaakt, proef van in huis gemaakte tomatencoulis, herken de geur van verse kruiden, kortom geniet van een namiddag die al je zintuigen verwent.
Naast de proeverijen zijn er ook heerlijke hapjes en dranken, zoals natuurlijk gearomatiseerd water, wijn en bier te koop.
Deze opendeurdag staat volledig in het teken van proeven, ontdekken en genieten. Ga langs, breng vrienden en familie mee en proef het verschil.
