Het concept is even eenvoudig als geniaal: geniet van een streepje heerlijke muziek in een straf kader waar korte keten en streekproducten centraal staan! Vanaf 17u ben je welkom op het wijndomein van Chardonnay Meerdael in Oud-Heverlee. Aansluitend geniet van je 3 straffe bands!

𝐒𝐭𝐫𝐚𝐟𝐟𝐞 𝐰𝐞𝐝𝐬𝐭𝐫𝐢𝐣𝐝 𝐢𝐧 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐰𝐞𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐭 𝐕𝐈.𝐁𝐄
Treed jij straks op in het voorprogramma van Peter Vanlaet (Mama’s Jasje) of Stan Van Samang? In samenwerking met Vi.be gaan we op zoek naar een dubbel voorprogramma! Waag je kans en wie weet pikt onze jury jou er straks uit! De wedstrijd loopt tot en met 21 juli. In de loop van augustus worden alle winnaars op de hoogte gebracht en begin september stellen we de winnaars voor! We zoeken 4 artiesten uit de ruime omgeving of die een link hebben met Oud-Heverlee of omgeving.
-> https://vi.be/…/calls/akoestischesetopMuziekopdeBoerderij

𝐖𝐚𝐧𝐧𝐞𝐞𝐫?
Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober

𝐖𝐚𝐚𝐫?
Chardonnay Meerdael – Monarkenweg 50 – 3050 Oud-Heverlee

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐦𝐚
Welkom op het wijndomein vanaf 17 uur
Doorlopend hapjes en drankjes met straffe streek- en hoeveproducten (tegen betaling).
• 17u00: ontvangst & welkom
• 18u00: bedrijfsbezoek 1
• 19u15: bedrijfsbezoek 2
• 24u00: einde

𝐕𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟖 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫
• 20u30: Voorprogramma 1 – artiest wordt gekozen uit inzendingen via de straffe wedstrijd
• 21u15: Voorprogramma 2 – artiest wordt gekozen uit inzendingen via de straffe wedstrijd
• 22u00: Mama’s Jasje (Peter Vanlaet)
Zo ver weg, Als de dag van toen, Doe het licht maar uit, Het is over, Wunderbar, Laat me alleen, … Het lijstje hits van Mama’s Jasje is indrukwekkend. Met meer dan 1,4 miljoen verkochte platen staat de groep in de top 100 van bestverkochte Belgische artiesten. Dat is voor een groot gedeelte te danken aan de warme stem van oprichter Peter Vanlaet. Die is zoals goede wijn. Hij wordt beter met de jaren!

𝐙𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟗 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫
• 20u30: Voorprogramma 1 – artiest wordt gekozen uit inzendingen via de straffe wedstrijd
• 21u15: Voorprogramma 2 – artiest wordt gekozen uit inzendingen via de straffe wedstrijd
• 22u00: Stan Van Samang
Hoeven we Stan Van Samang nog voor te stellen? Sinds hij Steracteur Sterartiest in 2007 won, is hij wereldberoemd in Vlaanderen. Zijn single Scars haalde de eerste plaats van de Vlaamse Ultratop 50 en in 2015 kreeg hij de MIA Hit van het jaar voor zijn cover van Een ster. Daarnaast tekende hij voor rollen in televisieseries als Wittekerke, Vermist, Zuidflank, Zie Me Graag en recent nog Thuis. Voor de tweede keer nam hij dit jaar deel aan het populaire liedjesprogramma Liefde Voor Muziek.

𝐊𝐨𝐦 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐞𝐭𝐬 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐌𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐁𝐨𝐞𝐫𝐝𝐞𝐫𝐢𝐣 𝐞𝐧 𝐤𝐫𝐢𝐣𝐠 𝐢𝐞𝐭𝐬 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐟𝐬 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚!
Trappen naar het evenement loont! Elke fietser krijgt een streekdrankje cadeau, maar er is meer! Je maakt kans om een heus streekpakket te winnen boordevol lekkers! Je fiets kan je natuurlijk stallen op een plaats dicht bij de eventlocatie!

Bestel snel je tickets via: www.muziekopdeboerderij.be !

Uur:
vanaf 17u
Locatie:
Chardonnay Meerdael - Monarkenweg 50 - 3050 Oud-Heverlee
Organisator:
Straffe Streek, Provincie Vlaams-Brabant & gemeente Oud-Heverlee