Na onze succesvolle edities in regio’s ‘Kunststad Leuven’ en ‘Pajottenland & Zennevallei’, verhuizen we onze Markt van de Smaak in mei graag naar de regio ‘Brabantse Kouters’. We verwelkomen je graag op zondag 14 mei van 11 tot 18u op het Broekplein te Vilvoorde!

Het Broekplein wordt dan omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een sterk lokaal karakter. Snuister langs verschillende standen, proef van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze Straffe Streek. Een dertigtal straffe streek- en hoeveproducenten vertellen je meer over hun ambacht en passie voor hun product.

En met een Smaakkaart in de hand is het nog leuker: je kan gratis genieten van enkele proevertjes bij een standhouder naar keuze. Wij geven er zo maar even 1.000 weg! Zo kan je een Smaakkaart winnen voor 2, 4 of 8 hapjes of tapjes. Niets houd je dan nog tegen om nieuwe lokale producten te ontdekken! Het enige wat je moet doen, is je registreren vóór 7 mei via www.marktvandesmaak.be om kans te maken op één van deze 1.000 Smaakkaarten. Wij doen de rest en houden je op de hoogte. Veel succes!

Maar ook zonder Smaakkaart ben je uiteraard welkom op deze streekmarkt. Op de Markt zelf valt er namelijk ook lekkers te winnen met het ‘Straf Rad van Fortuin’. Wie minstens twee streekproducten, hapjes of tapjes koopt, mag zwieren aan het rad en maakt kans één van de 1.000 straffe prijzen.

Ontdek alles over de standhouders, praktische info en de 1.000 Smaakkaarten op www.marktvandesmaak.be!

Uur:
11-18u
Locatie:
Broekplein Vilvoorde
Prijs:
gratis