Na onze succesvolle edities in regio’s ‘Kunststad Leuven’, ‘Pajottenland & Zennevallei’ en ‘Brabantse Kouters’, verhuizen we onze Markt van de Smaak in oktober graag naar de regio ‘Hageland’. We verwelkomen u graag op zaterdag 7 oktober van 10 tot 19u op de Grote Markt te Tienen. 

De Grote Markt wordt dan omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een sterk lokaal karakter. Snuister langs verschillende standen, proef van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze Straffe Streek. 34 straffe streek- en hoeveproducenten vertellen je meer over hun ambacht en passie voor hun product.

Ben je klaar voor een onvergetelijke smaakbeleving én een vleugje spanning? Dan is ons “Straf Rad van Fortuin” op de Markt van de Smaak echt iets voor jou! Duik in een wereld vol heerlijke streek- en hoeveproducten, verrukkelijke hapjes en tapjes, en laat het rad draaien voor een straffe prijs! Wat moet je doen? Allereerst genieten van de streek- en hoeveproducten! Verken de schat aan Vlaams-Brabantse streek- en hoeveproducten die met liefde zijn gemaakt door gepassioneerde standhouders. Van kazen tot streekbieren, van vers gebakken wafeltjes tot heerlijk vlees. De Markt van de Smaak heeft voor elk wat wils. Bij elke aankoop of consumptie ontvang je 1 stempel op je stempelkaart. Deze kaart kan je bekomen bij de standhouders of aan de Straffe Streek-stand. Heb je een volle stempelkaart? Top, registreer je dan via de QRcode op de stempelkaart en draai aan het Rad! Dan mag je een straffe zwier voor je plezier aan het rad geven. Je hebt altijd prijs, zolang de voorraad strekt. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent! En we beloven het: de prijzen zijn de moeite waard! Daarnaast ontvang je meteen ook onze Straffe Streek herbruikbare zak, zo kan niets je nog tegenhouden om de streek en al haar lekkere producten verder te ontdekken!

Ontdek alles over de standhouders, praktische info en het straf Rad van Fortuin op www.marktvandesmaak.be!