Neem deel aan de eindejaarsactie van provincie Vlaams-Brabant en jouw gemeente & win een leuke prijs! Deelnemende handelaars herken je aan de groene ‘Hier is ’t te doen!’-poster in hun zaak of etalage.

Wanneer? Vanaf 15 december 2022 tot en met 15 januari 2023

Wat? Bij elke aankoop krijg je een invulkaartje van de deelnemende handelaar in jouw gemeente of stad. Spaar je liever digitaal: scan dan de QR-code bij jouw handelaar.

Gewonnen? Aan het einde van de actie verzamelt jouw gemeente of stad alle invulkaartjes/QR-codes. Een onschuldige hand trekt de prijzen.

Extraatje: Bij een bezoek aan je lokale handelaar krijg je éénmalig een bonnetje voor een draai aan het rad tijdens het bezoek van de “Koop Lokaal”-mobiel. Zo kan je nog een extra prijs winnen én een proevertje van Straffe Streek-producten van Naduah en Fruitbedrijf Morren.

Waar en wanneer? Houd de Facebookpagina en website van jouw gemeente of stad in het oog!

Alvast mooie ‘lokale’ eindejaarsfeesten gewenst!

Deelnemende gemeenten: Aarschot, Asse, Diest, Dilbeek, Galmaarden, Glabbeek, Haacht, Halle, Herent, Kampenhout, Kortenberg, Lubbeek, Machelen, Meise, Overijse, Opwijk, Pepingen, Steenokkerzeel, Roosdaal, Rotselaar, Wemmel en Zaventem.

www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be