Op zondag 17 december gaat De Smaakhal in wintermodus. Heel het weekend baadt Diest in kerstsfeer, want op de Grote Markt en de Kaai fonkelen ook de lichtjes van de kerstmarkt. De ideale kans dus om zorgeloos je laatste kerstgeschenkjes te shoppen.
Laat je in de overdekte historische Lakenhalle verleiden door de ambachtelijke en lokale producten van meer dan vijftien standhouders. Ontdek vlees, groenten, fruit, brood, zoet, bier, wijn, kazen en kruiden, allemaal uit Diest en de regio. Je koopt er rechtstreeks bij de producent: eerlijke producten aan een eerlijke prijs. Mis het niet, want we hebben heel wat smaakvolle verrassingen voor je in petto!

πŸ…ŸπŸ…‘πŸ…žπŸ…”πŸ…₯πŸ…”πŸ…‘πŸ…£πŸ…™πŸ…”
Naar goede gewoonte trakteren we op een vers klaargemaakt lokaal proevertje. Voor onze wintereditie stellen we je graag voor aan Servett. Dat is lekkere, gezonde, verse Γ©n ambachtelijk bereide takeaway, bomvol smaak. Jan maakt 200 hapjes klaar met ingrediΓ«nten uit De Smaakhal.
Vanaf 15 uur ben je welkom om te proeven, zolang de voorraad strekt.

πŸ…ŸπŸ…—πŸ…žπŸ…£πŸ…žπŸ…‘πŸ…žπŸ…žπŸ…£πŸ…—
Zoek je last minute nog een origineel kerstkaartje? Neem je lief, familie of vrienden mee naar De Smaakhal en strike a pose! Je kan jouw kaartje achteraf gratis opsturen via onze postbus Γ©n je krijgt het ook digitaal toegestuurd.
We zorgen zoals altijd voor de ideale soundtrack van je zondag. Biertjes zijn de hele dag verkrijgbaar aan de bar. Sapjes, hapjes en proevertjes koop je bij de standhouders. Cadeautje geshopt? Wij pakken het graag voor je in aan onze inpakstand.
Snuister langs de standen, proef van lokaal lekkers, ontmoet vrienden of familie aan de bar en dompel je onder in onze Straffe Streek!

DE SMAAKHAL – DATA 2024
Zondag 18 februari 2024
Zondag 24 maart 2024
Zondag 21 april 2024

Info en standhouders: visitdiest.be

Uur:
11-17u
Locatie:
Feestzaal Lakenhalle Diest
Organisator:
Visit Diest