Een 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐡𝐨𝐭𝐬𝐩𝐨𝐭 voor foodies, families en levensgenieters in Diest. De Foodhallen in Amsterdam of de Borough Market in Londen ken je misschien al, maar in Diest vind je vanaf nu elke maand een foodmarkt: De Smaakhal.

De volgende editie gaat door op zondag 19 februari ’23 met als 𝐭𝐡𝐞𝐦𝐚 ‘Zoete zonde’. In de overdekte historische Lakenhalle ontmoet je meer dan vijftien verkopers met vlees, groenten, fruit, brood, zoet, bier, wijn, kazen en kruiden, allemaal uit Diest en de regio. Je koopt er rechtsreeks bij de producent: 𝐞𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬.

𝐏𝐫𝐨𝐞𝐯𝐞𝐫𝐭𝐣𝐞𝐬
Dat Diest en bij uitbreiding het Hageland krioelt van lekkere producten gaan we je gewoon bewijzen: elke editie bieden we gratis heerlijke proevertjes aan. Kom vanaf 15u aanschuiven aan ons High tea buffet. Kies er jouw favoriet en geniet! (Zolang de voorraad strekt) Enkele lokale producenten vullen het buffet met o.a. broodjes, zoetigheden en verrassende soorten thee! Jochen Golsteyn zorgt voor de ideale soundtrack van je zondag! Snuister langs de standen, proef van lokaal lekkers, ontmoet vrienden of familie aan de bar en dompel je onder in onze Straffe Streek.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡
Verkoop en muziek van 11u00 tot 18u00
Bar van 11u00 tot 17u30
Gratis toegang

Voor in je agenda:
Zondag 19 maart ’23 – Lady’s Day
Zondag 23 april ’23 – Grellig grillen
Zondag 21 mei ’23 – Lente op je bord

Meer info en standhouders -> visitdiest.be