Feest in de Smaakhal
Op zondag 19 november geven we je al een hoop inspiratie voor de feestdagen! Samen met de Pré-kerstshopping in het centrum geven we het startschot voor een sprankelend eindejaar.
In de overdekte historische Lakenhalle ontmoet je meer dan vijftien verkopers met vlees, groenten, fruit, brood, zoet, bier, wijn, kazen en kruiden, allemaal uit Diest en de regio. Je koopt er rechtstreeks bij de producent: eerlijke producten aan een eerlijke prijs.
Heel wat standhouders staan klaar om je te verleiden met hun ambachtelijke en lokale producten. Mis het niet want we hebben heel wat smaakvolle verrassingen voor je in petto!

Proevertje – Feesthapjes
Elke editie trakteren we je op een vers klaargemaakt lokaal proevertje. Tijdens deze feesteditie inspireren we je met lekkere aperitiefhapjes. Je krijgt het recept mee naar huis zodat je er zelf mee kan uitpakken tijdens de feestdagen.
Vanaf 15u ben je welkom om te proeven, zolang de voorraad strekt.

Keramiek
Koffiefans kunnen hun eigen keramieken koffietasje draaien en mee naar huis nemen. Els Flossie van Atelier EF begeleidt je in de edele kunst van keramiek. Prijzen zijn afhankelijk van het type dat je ter plaatse kiest. Klinkt als ideale handmade eindejaarsgeschenkje!
We zorgen zoals altijd voor de ideale soundtrack van je zondag. Biertjes van Nonneke uit Diest zijn de hele dag verkrijgbaar aan de bar. Sapjes, hapjes en proevertjes koop je bij de standhouders.
Snuister langs de standen, proef van lokaal lekkers, ontmoet vrienden of familie aan de bar en dompel je onder in onze Straffe Streek!

Noteer in je agenda:
Zondag 17 december 2023 WINTER
Data 2024 – coming soon
Info en standhouders: https://visitdiest.be/…/de-smaakhal-overdekte-foodmarkt
Op de hoogte blijven van nieuwe verrassingen? Volg @visitdiest op Instagram en Facebook.