Een ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ก๐จ๐ญ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ญ voor foodies, families en levensgenieters in Diest. De Foodhallen in Amsterdam of de Borough Market in Londen ken je misschien al, maar in Diest vind je vanaf nu elke maand een foodmarkt: De Smaakhal.

De volgende editie gaat door op zondag 23 april โ€™23 met als ๐ญ๐ก๐ž๐ฆ๐š โ€˜Grellig grillenโ€™. In de overdekte historische Lakenhalle ontmoet je meer dan vijftien verkopers met vlees, groenten, fruit, brood, zoet, bier, wijn, kazen en kruiden, allemaal uit Diest en de regio. Je koopt er rechtsreeks bij de producent: ๐ž๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ฌ.

๐๐ซ๐จ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ฃ๐ž๐ฌ
Dat Diest en bij uitbreiding het Hageland krioelt van lekkere producten gaan we je gewoon bewijzen: elke editie bieden we gratis heerlijke proevertjes aan. Snuister langs de standen, proef van lokaal lekkers, ontmoet vrienden of familie aan de bar en dompel je onder in onze Straffe Streek.

๐๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก
Verkoop en muziek van 11u00 tot 18u00
Bar van 11u00 tot 17u30
Gratis toegang

Voor in je agenda:
Zondag 21 mei โ€™23 โ€“ Lente op je bord

Meer info en standhouders -> visitdiest.be