Op 1 december lanceren wij een unieke eindejaarsactie voor consumenten, waarbij we onze ontdekkingsdoos graag extra in de kijker zetten.

Omdat we erg geloven in het unboxing aspect van zo’n doos willen we dit verpakkingsmateriaal een extra duwtje in de rug geven en richten we deze actie dus heel specifiek op de straffe streek boxen. Deze waren destijds een schot in de roos met de online verkoop tijdens onze corona-isolatieperiode, maar nu we terug volop zelf winkels kunnen bezoeken, willen we de consument ook het leuke van zo’n ontdekkingsdoos onder de aandacht brengen.

Daarom voorzien we een enorme prikkel om zo’n box aan te kopen tijdens de eindejaarsperiode: elke aankoop maakt immers kans op 1.000 euro!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Elke consument (of bedrijf) die tussen 1 december 2023 en 15 januari 2024 een straffe streek box t.w.v. minimaal 25 euro laat samenstellen bij een verkooppunt of producent, krijgt een gouden ticket. Dat unieke gouden ticket bevat een QR-code die ingescand kan worden en hen naar een webpagina brengt waar ze hun gegevens en unieke code kunnen achterlaten samen met hun antwoord op een schiftingsvraag.

Op het einde van de actie, d.w.z. op 16 januari 2024 zal er één winnaar uit de bus komen die maar liefst 1.000 euro aan vouchers wint om te besteden bij al onze leden. Uiteraard koppelen we voorwaarden aan deze vouchers.

Zo zullen het vouchers van 20 euro zijn die als betaalmiddel ingezet kunnen worden, maar waar niet contant op wordt teruggegeven als dat bepaalde bedrag niet wordt bereikt. Het betrokken lid kan nadien bij ons ahv de verworven voucher een terugbetaling verwachten. Bovendien kan er slechts voor maximaal 100 euro bij één bepaald lid worden besteed. De vouchers zullen het ganse jaar 2024 inzetbaar zijn. Door die voorwaarden krijgt de winnaar eigenlijk een jaar lang de mooie kans om doorheen onze ganse Straffe Streek op zoek te gaan naar een aantal leuke winkels, producenten, horecazaken en zelfs logies. Hij wordt als het ware een jaar lang ambassadeur voor de streek. En wij zullen het reilen en zeilen wat kunnen volgen en er op onze social media kanalen ook wat extra aandacht aan kunnen geven.

En hoe zit dat met die boxen?

Omdat we willen dat er een zo ruim mogelijk aanbod voor de boxen zal zijn, vragen we jullie dan ook om ons nu reeds door te geven of jullie hier als verkooppunt of producent (want ook een box gevuld met producten van één producent kan immers een ontdekkingsbox zijn) aan willen deelnemen. Vanaf 1 november zal je dan ontdekkingsdozen uit ons aanbod van verpakkingsmateriaal kunnen bestellen die dan telkens worden voorzien van evenveel gouden tickets. Je bestelt steeds dozen in veelvouden van 10, dus krijgt ook de tickets in veelvouden van 10. De kostprijs per box is 1,55 euro. Voor een bestelling van 10 dozen betaal je dus 15,50 euro. Jij bepaalt zelf de inhoud van de box!

De box in kwestie:

straffe streek box

Op die manier kunnen we jullie een plekje geven op de website www.straffestreekbox.be die zal gebruikt worden ter promotie van deze unieke actie. Consumenten gaan daar kunnen zien waar ze zo’n straffe streek box kunnen verkrijgen of samenstellen én waar ze dus kans kunnen maken op zo’n gouden ticket. Deze website wordt ook de online promotietool om consumenten te bereiken en informeren.

Heb je interesse om deel uit te maken van deze unieke actie? Wij hopen van wel! Maar noteer alvast even hieronder of je meedoet en maak al een eerste inschatting van het aantal dozen dat je zou bestellen. Echt bestellen van de ontdekkingsdozen doe je best pas vanaf 1 november. Dan ben je zeker dat je ook je gouden tickets bij je bestelling krijgt.

Dozen bestellen kan je trouwens makkelijk online via het verpakkingsmateriaal op je account via onze ledenlogin of via één van onze afhaalpunten (zie ook formulier hieronder).

Snelle samenvatting van de actie

  • Klant laat box samenstellen bij deelnemend verkooppunt of producent twv minimaal 25 euro.
  • Klant krijgt bij zijn box een gouden ticket met unieke code.
  • Via QR code kan hij op een webpagina zijn gegevens, antwoord op de schiftingsvraag én de unieke code van zijn ticket achterlaten.
  • Op het einde van de actie wint 1 iemand een shopbudget van 1.000 euro!
  • Bestel als verkooppunt of producent je boxen vanaf 1 november om er telkens ook evenveel tickets bij te krijgen, zodat je wat startvoorraad hebt als de actie op 1 december begint. Uiteraard kan je daarna ook altijd bijbestellen zolang de voorraad van onze boxen strekt.

Meld je hieronder aan als producent of verkooppunt!