Het is sinds kort mogelijk om via onze website een commerciële banner te voorzien en op die manier je zaak, product of een welgemikte actie extra in de kijker te zetten.

We kunnen alvast meegeven dat onze website op dit moment zo’n 35.000 bezoekers per jaar bedient. In tijden waarin er veel meer op social media aan merkbereik wordt gedaan, is dat verre van een slecht resultaat. Van dat aantal bezoekers zijn er zo’n 5.000 die op de homepagina terecht komen, zo’n 4.500 die bij het overzicht van onze evenementen gaan zoeken naar een activiteit en zo’n 3.500 die ons nieuwsoverzicht raadplegen. We zouden dan ook graag voor die neutrale locaties kiezen om bannering te voorzien, ook al zodat er geen product placement zou terechtkomen op specifieke ledenpagina’s.

Wij bieden deze kans bovendien voorlopig uitsluitend aan voor onze leden en partners. De tarieven zijn op dit moment nog democratisch en we zullen dit opvolgen in functie van de effectieve interesse en aanvragen.

Bij meerdere aanvragen voor dezelfde locatie zullen de banners willekeurig worden weergegeven per paginabezoek én in een automatische carrousel (waarbij je na een aantal seconden dus een nieuwe banner krijgt).

De mogelijkheden en prijzen op dit moment:

  • Op de homepagina, direct onder de sectie ‘nieuws’ uitgelicht met kader: €30/maand
  • Op de overzichtspagina van de events, direct onder de kalender: €20/maand
  • Op de overzichtspagina van het nieuws, helemaal bovenaan: €20/maand

Daarnaast bieden we voor activiteiten of evenementen ook de kans om voor 15€/week je event in kijker te zetten, helemaal bovenaan de overzichtspagina.

We gaan bovendien ook extra inzetten op onze social media en nieuwsbrieven om verkeer naar deze overzichtspagina’s nog wat te vergroten, zodat de banners meer visibiliteit zullen genereren.

Heb je interesse? Neem dan gerust even contact op via straffestreek@vlaamsbrabant.be voor de technische specificaties en afmetingen van de verschillende mogelijkheden of als je hulp nodig hebt bij de ontwikkeling van een mogelijke banner.