Beste straffe streek ambassadeurs,

In samenwerking met Stijn* van Kruze (koffiebranderij en theebedrijf uit Herent ) nodigen we je graag uit op onze inspiratiesessie over Artificiële Intelligentie (= AI)**. Als lokale producent en oprichter van Kruze begrijpt hij als geen ander de uitdagingen waar we dagelijks mee te maken hebben. Voor de herkenbare uitdagingen, zijn er innovatieve oplossingen!

  • Tijdgebrek en efficiëntie: Hoe vaak worstelen we niet met het vinden van tijd om alles gedaan te krijgen? AI kan ons helpen om processen te automatiseren en efficiënter te werken, zodat we meer tijd overhouden voor wat echt belangrijk is. Bij Kruze gebruikt Stijn AI om zijn voorraadbeheer te optimaliseren en productieprocessen te stroomlijnen.
  • Productontwikkeling: Soms is het moeilijk om steeds met nieuwe, unieke producten te komen die onze klanten verrassen en tevreden stellen. Met AI ontwikkelt Stijn bij Kruze nieuwe, unieke theerecepten die door experts als uitstekend werden omschreven.
  • Marketing en klantbetrokkenheid: Het is een uitdaging om op te vallen in de drukke markt, actief te zijn op alle sociale media en tegelijkertijd authentiek te blijven. Stijn toont hoe je AI kan opleiden tot je trouwe digitale assistent.

Dit is een unieke kans om te leren hoe je je eigen zaak kan versterken met AI. Deze sessie is gericht om te inspireren naar de mogelijkheden van verschillende tools. Het is een stap naar een efficiëntere en innovatievere bedrijfsvoering. Hoe je hier effectief mee aan de slag kan gaan, ontdek je in het vervolgtraject. Er worden verschillende modules aangeboden, gericht op jullie noden en vragen. Meer hierover verneem je tijdens de inspiratiesessie.

Programma inspiratiesessie
– Inleiding tot AI
– Toepassingen en casestudies
– Vraag & antwoord

Practica
Timing: donderdag 6 juni 2024 om 20u (tot 21u30)
Schrijf je nu in via onderstaand formulier! De link voor deelname aan de webinar ontvang je na inschrijving.
Deze sessie is gratis voor leden van Straffe Streek. Niet-leden betalen €15.

Om de sessie op maat te maken van je noden en vragen, vragen we je om 5 korte vragen te beantwoorden via deze link: https://forms.gle/NtPyPLny537E8U8V8

*Stijn is naast zijn rol als oprichter van Kruze, ook werkzaam als consultant op het gebied van technologie en productiviteitswinsten. Hij werkt samen met bedrijven zoals Colruyt, KBC, … waarbij hij hen heeft geholpen om d.m.v. technologische innovaties hun efficiëntie en productiviteit te verbeteren. Zijn ervaring en expertise in zowel de technologie- als de koffiesector zorgen voor unieke inzichten die relevant zijn voor ons allemaal.

**Een bekend voorbeeld van generatieve AI is ChatGPT en Copilote, dat tekst kan genereren als reactie op aanwijzingen van gebruikers. Andere toepassingen zijn beeldgeneratoren zoals DALL-E en Midjourney, die afbeeldingen kunnen creëren op basis van tekstbeschrijvingen.