Sinds 2017 is The Drinks een vaste waarde in de Druivenstreek voor alle mogelijke dranken. Bij Liesbeth, Axel en Kevin vind je water, frisdranken, zuivel en sappen in allerlei soorten en maten. Met een jong en dynamisch team geloven ze sterk in lokaal kopen en verkopen. Bij The Drinks vind je dan ook een ruim aanbod aan streekbieren, spirits en non-alcoholische dranken uit de Druivenstreek. Sinds kort verwelkomen ze ook graag Brouwerij van Groendendaal bij The Drinks. Met zijn nano-brouwerij zal er op speciale gelegenheden craftbier ter plaatste gebrouwen worden.

Verschillende keren per jaar organiseren zij degustaties. Je kan proeven van de laatste nieuwe Spirits, craftbieren of inspiratie opdoen voor feestelijke wijnen en bubbels voor de Kersttafel. Het eindejaar is bij hen traditioneel het hoogtepunt van het jaar. Rums, Gin’s en whisky’s vliegen over de toonbank maar de grootste troef zijn de geschenkmanden en ze worden dan ook met veel zorg samengesteld.

Naast hun winkel, die open is van dinsdag tot zaterdag, verzorgen ze ook graag de dranken voor je bedrijf, school of feest. Levering of afhalen? Alles is mogelijk bij The Drinks!

Wat kan je hier ontdekken?