Self Made Spirits Belgium / Het Geel Genot - Ternat

Self Made Spirits Belgium / Het Geel Genot - Ternat

Het motto van het Geel Genot is dat een potje advocaat pure nostalgie is en niet mag worden vergeten. Het blijft een lekkernij uit grootmoeders tijd.

Bij het aankopen van een stukje grond achter ons huis waren 4 kippen de eerste inwoners maar nu na twee jaar is deze uitgegroeid tot een hele grote Kippenfamilie.

Kippen zijn altijd hun passie geweest en daarom dat wij, Christophe en Anne, met onze eitjes vandaag het gele potje genot aan jullie willen voorstellen.

Door een uit de hand gelopen hobby werd het een passie om op ambachtelijke wijze advocaat op de markt te brengen in een nieuw jasje. Het gele potje genot die steeds bij de grootouders in de koelkast stond.

We hebben verschillende smaken in ons assortiment. We bieden natuurlijk de traditionele smaak aan alsook advocaat met amaretto, Cappuccino Advocaat, Limoncello Advcoaat (met onze eigen home-made limoncello), Advocaat met bananenlikeuk en Chocolade advocaat. 

Deze smaken zijn heel verassend en zijn allemaal gemaakt zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Onze producten worden vooral verkocht op plaatselijke boerenmarkten of ambachtsmarkten. Op onze website staat steeds vermeld op welk evenment van de straffe streek we ook aanwezig zijn.

 

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland