Beste standhouder,

Je hebt je ingeschreven voor onze Markt van de Smaak in Tienen. We kijken alvast reikhalzend uit naar dit evenement op zaterdag 7 oktober. Wij willen jullie graag ook uitnodigen op het persmoment om onze Markt aan te kondigen bij het grote publiek. Deze zal plaatsvinden op donderdag 28 september om 14u30 in de Raadzaal van het stadhuis (Grote Markt 27, Tienen).

Onze erevoorzitter Herman Vangramberen en gedeputeerde Tom Dehaene zullen de pers toespreken en meer informatie geven over de Markt van de Smaak. We nodigen graag ook mevrouw Katrien Partyka uit om als burgemeester van de gaststad een woordje te voorzien. Er zullen straffe hapjes en tapjes voorzien worden om alvast een voorsmaakje te krijgen wat onze Markt van de Smaak allemaal te bieden zal hebben. Een officiële uitnodiging voor de pers zal nog verstuurd worden, maar nodig gerust ook al zelf uw perscontacten hiervoor uit.

Vergeet je product(en) niet mee te brengen voor de leuke groepsfoto die we op het einde van ons persmoment zullen maken! Enkele voorbeelden van vorige edities kan je hiernaast terugvinden.

Parkeren kan best op het Sint-Jorisplein. Daar kan je met je parkeerschijf gratis parkeren (max. 4u). Van daaruit is het 350m stappen (5min) tot aan het stadhuis. Info over andere parkings in de buurt kan je vinden op: www.tienen.be/parkings.

Laat ons weten of u aanwezig zal zijn, ten laatste dinsdag 26 september, via onderstaand formulier.