10 maart 2022Toer de Geuze kan eindelijk terug plaatsvinden

Toer de Geuze kan eindelijk terug plaatsvinden

De Toer de Geuze werd door HORAL de eerste keer georganiseerd op 19 oktober 1997. Op initiatief van de betreurde Armand Debelder die begin maart overleed, openden Boon, De Cam, De Troch, 3 Fonteinen, Lindemans en Timmermans hun deuren voor het publiek. Sindsdien wordt de openbrouwerijendag van het Pajottenland en de Zennevallei om de twee jaar georganiseerd. Door Corona is het echter al van 2019 geleden dat Toer de Geuze nog kon plaatsvinden.

De volgende fysieke editie van de Toer de Geuze zal plaatsvinden op zaterdag 30 april van 11u tot 19u en zondag 1 mei van 10u tot 17u. 

O.a. volgende Straffe Streek brouwerijen en stekerijen nemen deel:

 

Tijdens de Toer de Geuze moet je niet betalen om de deelnemende brouwerijen, stekerijen en het bezoekerscentrum De Lambiek te bezoeken. De toegang is overal gratis. Je moet ook niet reserveren om een brouwerij of stekerij te bezoeken. Je kan deze Toer met eigen vervoer doen (auto, fiets, …) of je kan een plaats online reserveren (www.horal.be) op een van de 10 HORAL-bussen. Een busticket kost 19,50 euro per persoon. Reserveren daarvoor kan nu al online. 

Bron: Editiepajot en HORAL

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland