1 maart 2019Thee met een verhaal evolueert tot Belgisch theemerk

Thee met een verhaal evolueert tot Belgisch theemerk

Thee met een verhaal, de zaak van de Aarschotse theesommelier Jessica Van Humbeeck, evolueert tot een Belgisch theemerk. De winkels in Aarschot en Oostende worden concept stores en het B2B-concept Tea@Work wordt uitgebouwd. 

Jessica Van Humbeeck, beloftevolle onderneemster van Vlaams-Brabant, heeft met volle teugen genoten van het finalefeestje van de Womed Awards in Brussel woensdagavond. “Het was een hele speciale ervaring”, vertelt Jess. “Zelfs de beloftevolle onderneemsters van de provincies die niet hebben gewonnen, hebben een korte meet en greet gehad met Koningin Mathilde. Zij is zo’n innemende vrouw die je toch wel dat extra zetje geeft.”

Tea@Work

Tijdens het maandenlange traject dat Jess rond de Belofte van het jaar doorliep, via de organiserende vereniging Markant, heeft ze enkele belangrijke beslissingen genomen om Thee met een Verhaal op een andere manier uit te bouwen. “Op mijn manier dan. Wij zijn niet langer dat Aarschots, klein theewinkeltje. We zijn een Belgisch theemerk, dat staat voor puurheid, authenticiteit en vooral genieten! Onze winkels in Oostende en Aarschot worden concept stores, waar je terecht kunt voor allerhande theebeleving, in zeer ruime zin van het woord. En we lanceren ook Tea@Work, want wij willen ook graag lekkere thee op de werkvloer, met bijbehorende workshops”, legt Jess uit. Voorts bracht Jess ook het boek “But first, tea” uit en presenteert ze het programma Thee met een verhaal op Eclips TV.

Bron: made in Vlaams-Brabant 

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland