6 december 2021Ontdek de nieuwe Pop-up KRUZE Coffee en Tea

Ontdek de nieuwe Pop-up KRUZE Coffee en Tea

Het Herents bedrijf De Koffie & Theeliefhebber en straffe streekproducent evolueerde de laatste jaren naar een bedrijf waar ‘meesterschap in smaak’, ‘beleving’ en ‘professionele begeleiding’ rond koffie en thee centraal staan… In hun nieuwe pand in Herent, aan de vaart, wensen ze deze waarden nu verder te ontplooien en dit onder een nieuwe naam ... KRUZE!

‘Kruze’ to a world of great experiences!
Met KRUZE willen ze een totaalpakket aanbieden. In hun aanbod vind je nu reeds hun KRUZE Coffee en KRUZE Tea, een uitgebreid aanbod van kwaliteitsvolle koffie en thee, zeer selectief uitgekozen op smaak en/of zelf samengesteld door onze koffiebrander en internationaal gecertificeerde theemeester Stijn Van Schoonlandt.

In het voorjaar van 2022 zal je tevens onder KRUZE Experience, via workshops, proeverijen en bedrijfsbezoeken, …. op een verrassend leuke manier kennis kunnen maken met hun producten en het verhaal er achter. Met KRUZE Academy ten slotte, wensen ze hun expertise met andere professionals te delen via opleidingen om hen te inspireren en /of te certificeren.

Pop-up KRUZE
Met de feestdagen in zicht openen ze een pop-up winkel op de locatie waar de definitieve KRUZE winkel zal komen. Zo kan je alvast kennismaken met hun KRUZE Coffee en KRUZE Tea en ook enkele andere straffe streekproducten die leuk samengaan met hun producten. Ideaal als eindejaarsgeschenk!

De pop-up opende haar deuren op 4 december jl. in de Wijgmaalsesteenweg 293, te Herent. De openingsuren zijn wo : 12-18u, vrij : 12-18u, za : 10-18u.

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland