16 januari 2015Met hulp van de fans

Met hulp van de fans

De crowdfunding actie die door Sam Vanderstraeten was gestart om de getroffen brouwerij Hof ten Dormaal te steunen, heeft de kaap van 10.000 euro bereikt.

'Fantastisch, vol ongeloof, enorm dankbaar, deugddoend, blij,... We hebben de kaap van €10.000,00 bereikt met de crowdfund! 
Een eerste enorme dank je wel aan onze klanten, bierliefhebbers, collega-brouwers, familie, vrienden! Jullie krijgen binnen enkele maanden een speciaal plekje in de bottelarij! We houden jullie op de hoogte. Nooit verwacht, nooit gedacht!', zo luidt het recentste facebookbericht van Hof ten Dormaal. 

De hulpactie om de door een zware brand getroffen brouwerij financieel te helpen, is nochtans maar een week door bierfanaat Sam Vanstraeten op poten gezet. Al snel kwamen de eerste donaties binnen en dit van over heel de wereld. Vandaag werd de kaap van 10.000 euro bereikt, en dit net op de dag dat bierbrouwer Jef van de getroffen brouwerij aan de slag ging bij brouwerij De Molen, die had aangeboden om bij hen een speciaal bier te brouwen, onder de noemer 'collaboration brew'. Heel wat goed nieuws dus, hetgeen de getroffen brouwerij zeker nodig heeft. 

En intussen blijft de teller nog stijgen. Steunen kan nog steeds via http://www.gofundme.com/jrqdkg

Bron: Nieuwsblad.be
Foto: Brouwerij Hof ten Dormaal

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland