3 augustus 2022KRUZE WINT 2 GREAT TASTE AWARDS

KRUZE WINT 2 GREAT TASTE AWARDS

Kruze (voorheen De Koffieliefhebber) heeft 2 prestigieuze Great Taste Awards ontvangen op 01/08/2022 voor “outstanding product” (2-sterren) in de categorie espresso koffiebonen en “simply delicious” (1-ster) in de categorie andere gearomatiseerde losse thee. Deze awards tonen aan dat Kruze zowel op vlak van koffie als thee smaakvolle en kwalitatieve producten levert.

Great Taste is wereldwijd het grootste en meest betrouwbare award programma voor voeding en drank. Een panel van experten evalueert op een professionele manier producten uit verschillende categorieën om te kijken welke producenten één van de gerespecteerde en erkende 1,2 of 3 sterren verdiend.

Dit is wat de jury vond van de winnende producten:

  1. Koffie Ethiopië, Halo Beriti: “een sterke espresso, zacht in de mond met smaken die evolueren van donkere chocolade naar citrus en een lange afdronk. Een mooie gelijkmatige branding, die zeer zorgvuldig uitgevoerd werd.
  2. Thee Crispy Chocolate: “een interessante aanpak van een blend die resulteert in een thee met een intense smaak. We hebben genoten van de ongebruikelijke samensmelting van de verschillende smaken.”

“We zijn nog een jong bedrijf, op zoek naar erkenning in een toch wel redelijk competitieve markt. Deze awards tonen ons dat we onze plaats verdienen met enkele smaakovertreffende producten made in Belgium, en daar zijn we zeer fier op.” - Stijn Van Schoonlandt (Oprichter en koffiebrander/theeblender)

Kruze is een koffiebranderij en thee bedrijf uit Herent. Meer informatie vind je op www.kruze.be.

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland