23 augustus 2016Koffielikeur Wintmolders vindt zijn weg naar de keuken

Koffielikeur Wintmolders vindt zijn weg naar de keuken

De chef-kok van De Goei Goesting in Hasselt, Kurt Beerten, gebruikt de koffielikeur van Wintmolders-Jenevers in zijn dessert. "We hebben Kurt voor het eerst ontmoet op Diest Culinair, waar wij een stand hadden", zegt Kris Wintmolders. "Hij is daar komen proeven en was aangenaam verrast door onze heerlijke producten." Het dessert, waarin de koffielikeur verwerkt is, is een limoentaart met gelatine van koffielikeur. "Uiteraard zijn we heel vereerd dat we onze kleine bijdrage kunnen leveren aan dit heerlijke dessert", aldus Kris. Kris maakt heerlijke, ambachtelijke jenever zoals kweeperen-, appel- en citroenjenever. "Doordat ze handmatig worden bereid met verse vruchten krijg je een aparte smaak." De jenevers zijn verkrijgbaar in flessen van 100, 250 en 500 milliliter en kan je vinden bij enkele lokale handelaars of bij Kris zelf aan de V. Demeersmanstraat 12 in Landen.

 

Bron: HLN.be (tekst: VDT)

 

 

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland