14 maart 2022IJsedal als inzamelpunt voor slachtoffers in Oekraïne

IJsedal als inzamelpunt voor slachtoffers in Oekraïne

Vanaf woensdag kunnen inwoners uit de Druivenstreek, die Oekraïne willen steunen, terecht bij Ijsedal in Overijse. Het is dan mogelijk om er alle werkdagen (ma/di: 8u30-18u00; woe/do/vrij: 8u30-16u00) een donatie te doen van de meest gezochte goederen. Het gaat hier om droge voeding, producten voor de persoonlijke hygiëne en EHBO materiaal. Deze goederen zullen daarna door toedoen van de Oekraïense ambassade naar Oekraïne gestuurd worden.

Ijsedal wil als maatschappelijk geëngageerd bedrijf hulp bieden aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Vanaf woensdag (9/3/2022) zal Ijsedal fungeren als verzamelpunt voor materiële goederen. Specifiek gaat het hier om: droge voeding (niet in glas) zoals pasta, babyvoeding in poeder, conserven in blik, koekjes…, producten voor de persoonlijke hygiëne zoals babydoekjes, nieuwe tandenborstels, handdoeken, shampoo…, en EHBO materiaal zoals verband, ontsmettingsmiddel, EHBO-kits… Deze zullen hierna door IJsedal naar het depot van de Oekraïense ambassade op de Heizel gebracht worden. Daarna gaan ze rechtstreeks naar Oekraïne.

Op deze manier wil Ijsedal het gemakkelijker maken voor mensen uit de streek die willen helpen. “We hebben hier de infrastructuur om deze goederen op te slaan, te sorteren, te verpakken en te transporteren. We willen dit graag ter beschikking stellen,” zegt algemeen Directeur Frederik De Broyer. Het is vanaf woensdag mogelijk om alle werkdagen goederen te brengen naar hun magazijn (Schavei 75, 3090 Overijse). Maandag en dinsdag van 8u30-18u00, woensdag, donderdag en vrijdag van 8u30-16u00. Als deze uren niet passen is het mogelijk om op afspraak te komen. Neem hiervoor telefonisch contact op: 02/686.09.20

Voor meer info:
IJsedal Maatwerkbedrijf vzw
Schavei 75
3090 Overijse
02/686.09.20
info@ijsedal.be

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland