3 oktober 2014Een bordje bier

Een bordje bier

Verdwaal je in de wijnkaart op restaurant? Ben je de klassieke kaas- en wijnavonden beu? Serveer je al jaren rode wijn bij vlees en witte wijn bij vis? Het kan anders! Met bier!

Het nieuwe boel "Bordje bier" laat je kennismaken met de rijke smaak van onze bieren. Zo combineren witbieren goed met romige visbereidingen en salades en zijn oudbruine bieren heerlijk bij garnaal. De gebrande toetsen van gegrild vlees of de barbecue komen overeen met de smaken van gebrande mouten. Maar we kleuren ook buiten de lijntjes. We drinken bijvoorbeeld donker bier bij gerechten met blauwe kaas of bij Gentse waterzooi met witte balsamico. De bierkeuken is één grote speeltuin.

Bordje bier bevat 40 recepten met de bijhorende bieren, deskundig voorgeproefd door de ‘bier museketiers’: bierkok HILAIRE SPREUWERS, brouwer BART DURLET, bierproever ARIËL MEUSEN en auteur ERIK VERDONCK. Leef je uit in de keuken, proef, experimenteer en geniet van de verrassende smaak van bier op je bord. Met foto’s van ROOS MESTDAGH.

Dit boek werd op 17 september 2014 officieel voorgesteld bij B&B Hippo-Droom te Hoeilaart.

Meer info en bestellen van dit boek kan via deze link.

 

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland