7 mei 2020Corona-update

Corona-update

Gezien de coronamaatregelen nog steeds van kracht zijn, zijn heel wat van onze ondernemers getroffen. Sommigen onder hen hebben enorm veel werk op te knappen - denk hierbij aan de korte keten en landbouwinitiatieven die booming business zijn geworden. Maar ook heel wat ondernemers hebben het net heel moelijk. Horecazaken zijn gesloten, het uitgaansleven en toerisme liggen stil,... Dat heeft naast het voor de hand liggende probleem voor horeca uitbaters uiteraard ook gevolgen voor de productie van een aantal producten die erg afhankelijk waren van deze sector. 

We gaan er dan ook alles aan doen om hen blijvend te ondersteunen. Je kan ons volgen op onze facebook- en instagrampagina om op de hoogte te blijven van welke producenten nog doen tijdens deze coronatijden en hoe je aan hun producten kan geraken.

Omdat veel openingsuren momenteel niet meer van toepassing zijn tijdens de maatregelen, kijk je best altijd zelf even op de website van de producent of het verkooppunt of contacteer je de ondernemers zelf even.

Wij houden jullie alvast up-to-date via onze sociale media en nieuwsbrieven.

Houd je goed en vooral veilig! 

 

Het Straffe Streek Team

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland