29 april 2015Brouwerij Lindemans verdubbelt zijn capaciteit!

Brouwerij Lindemans verdubbelt zijn capaciteit!

De neven Geert en Dirk Lindemans nemen het fantastisch initiatief om de capaciteit van de brouwerij te verdubbelen. De vraag naar de lambiek -en fruitbieren neemt meer en meer toe vanuit het buitenland. Vanaf nu wordt er per jaar 170 000 hectoliter gebrouwen na een investering van niet minder dan 15 miljoen euro.
 
Daarnaast bestaat de uitbreiding uit een veel grotere stockageruimte, een afvul -en verpakkingsafdeling, een ontvangstruimte en prachtige kantoren. Bij de brouwerij Lindemans werken liefst 32 mensen en meer dan de helft van de omzet van de brouwerij wordt geëxporteerd naar 45 landen, vooral de USA en Frankrijk.
 
Naar aanleiding van de uitbreiding brouwt Lindemans zo maar even vijftienduizend flessen Cuvée René Special Blend 2010. Daarvoor wordt tienduizend liter lambiek, die vijf jaar heeft gerijpt in eiken foeders, gemengd met een kleine hoeveelheid jonge lambiek.

Opzoek naar het beste moment om de brouwerij te bezoeken? Twijfel niet en neem deel aan de tiende editie van de Toer de Geuze op zondag 3 mei van 10 tot 17 uur. Doe de Toer met eigen vervoer of reserveer een plaats op één van de vele bussen die verenigingen inleggen.

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland