11 augustus 2019Brouwerij Lindemans valt in de prijzen

Brouwerij Lindemans valt in de prijzen

Brouwerij Lindemans in Vlezenbeek valt ook dit jaar in de prijzen tijdens de World Beer Awards in Londen, één van de meest prestigieuze bierwedstrijden ter wereld. Deze keer zijn Lindemans Oude Kriek Cuvée René, Lindemans GingerGueuze en Lindemans Framboise de winnende bieren.

De World Beer Awards in Londen belonen en promoten de allerbeste internationaal erkende bierstijlen. Zo is de traditionele kriek van Brouwerij Lindemans, een complex bier gebrouwen met hele krieken, de Belgische winnaar in de categorie Kriek.

Lindemans GingerGueuze, oude geuze verrijkt met gember, werd beloond met een gouden ‘country award’ in de categorie ‘Flavoured Wild/Sour’. Ook Lindemans Framboise wint een ‘country award’ en is daarmee de Belgische winnaar in de categorie Framboise. Framboise Lindemans is samengesteld op basis van een op eik gerijpte eenjarige lambiek en zuiver frambozensap.

 

“Wij zijn heel verheugd dat onze bieren weer in de prijzen zijn gevallen. Het is bemoedigend dat naast ons bestaand gamma, ook onze nieuwe range van botanical lambics steevast bij de medaillekandidaten behoort. Dankzij de inzet van het volledige Lindemans-team, een team dat continu streeft naar de hoogste kwaliteit, hebben we dit resultaat kunnen bekomen”, aldus neven Geert Lindemans en Dirk Lindemans, de 6de generatie aan het hoofd van de brouwerij.

Onder andere Lindemans Oude Kriek Cuvée René won al meermaals een medaille tijdens deze internationale wedstrijd. Vorig jaar nog werd ook de Lindemans Framboise uitgeroepen tot ‘Worlds Best Framboise Sour Beer’.

Bron: EditiePajot

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland