Op zaterdag 13 mei 2023 organiseert de dienst landbouw van de Provincie Vlaams-Brabant i.s.m. Straffe Streek de ondertussen 3de editie van ‘Muziek op de Boerderij’.
Het concept is even eenvoudig als geniaal. Geniet van een streepje heerlijke muziek in een lokaal kader waar korte keten en streekproducten centraal staan. En dat allemaal voor 10 euro per persoon (excl. reserveringskosten)!

Ga je voor een volledige beleving met een 3-gangenmenu met streekproducten met aansluitend dan het concert? Dan zijn er ook tickets mogelijk voor 85€ per persoon. Maak je keuze via onderstaande shop module!

Wanneer?

Zaterdag 13 mei 2023 (vanaf 17u00 kennismaking boerderij, hapjes en drank en om 19u30 concert)

Waar?

Petrushoeve, Halensebaan 36A in Molenbeek-Wersbeek (Bekkevoort)

Programma?

17u00: Kennismaking Boerderij met mogelijkheid tot hapje en drankje

Vanaf 17u ben je al welkom om de boerderij te ontdekken. Er zijn drankjes en hapjes te verkrijgen, de ganse avond lang. Heb je gekozen voor een Straffe Streek Arrangement, ben je best ten laatste om 17u30 aanwezig, want dan begin je aan je 3-gangenmenu met streekproducten, zodat je met een verzadigd gevoel de concerten kan meepikken vanaf 19u30.

19u30: Lenny & De Wespen (duo)

Lenny & De Wespen is een Nederlandstalige band rond de Leuvense singer-songwriter Lennaert Maes. Al meer dan twintig jaar timmert de band aan de weg. Dat resulteerde in optredens op Folk Dranouter, Marktrock Leuven, Boterhammen in het Park en de Gentse Feesten. Het nummer Als Het Kan werd in 2008 genomineerd als Beste Lied en Zomerhit. In 2018 scoorde Lenny met Blij een nummer 1-hit in de Vlaamse top tien op tv-zender Ment.

21u00: Guy Swinnen (duo)

Hoeven we Guy Swinnen nog voor te stellen? Als frontman van The Scabs, solo en met de Guy Swinnen Band behoort hij al jaren tot de absolute top in rockland. Met Hard Times, Don’t You Know, Time, Crystal Eyes en Matchbox Car schreef hij talloze nummers die we collectief kunnen meezingen en brullen. Geruggensteund door een tweede gitarist brengt hij zijn grootste hits in een akoestische versie op de wijnboerderij.