Bijna waren we vergeten hoe lekker brood kan zijn.
Echt smaakvol brood herken je van bij de eerste beet omdat het zelfs geen beleg nodig heeft om voluit te smaken. Wat boter of olijfolie en een beetje grof zout maken er al een feest van. 

Bij de meeste, zelfs ‘ambachtelijke’ broden is tegenwoordig helaas de smaak opgeofferd aan de productiviteit.

Als bakker is Marc Van Eeckhout compleet een andere weg ingeslagen: hij selecteert granen die bijna verdwenen waren, laat ze aangepast malen en geeft zijn deeg in vijf rustmomenten de tijd om tot volle ontwikkeling te komen. Het resultaat is een ongekende smaakrijkdom in al hun broodvarianten met een perfecte verteerbaarheid.

Al hun broodvarianten zijn bedoeld om je die rijke smaak te laten ervaren. Pas wel op: eens je dit brood heeft geproefd, kan je nog moeilijk terug. Veel plezier met de verdere ontdekking van de rijke smaak van het Traagste Brood en vooral: geniet ervan, elke dag.