Gegrilde Hermessteak met witloofsalade en mosterdvinaigrette

Gegrilde Hermessteak met witloofsalade en mosterdvinaigrette

Ingrediënten

• Hermesteak
• 6 kroppen witloof
• 2 el mosterd
• 8 el koolzaadolie
• 4 el azijn
• 1 doosje mosterdkoekjes van De Ster
• Krielaardappeltjes

Bereiding

  • Snipper het witloof fijn en meng het met een vinaigrette van mosterd, olie, azijn, peper en zout.
  • Bak de Hermesteak naar believen in een droge pan. Op de hermesteak  zit al een botermarinade die wegsmelt tijdens het bakken.
  • Kook de krielaardappeltjes gaar in de schil en pel ze nadien. Bak ze voor het serveren nog even op in boter en kruid met peper en zout. 
  • Serveer er de salade bij en crumble over de salade de mosterdkoekjes.

Recept van Jeroen De Pauw

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland