Beverse Kaasmakerij

Beverse Kaasmakerij

‘Kaas van dagverse melk’
De melkkoeien van Patrick De Ville grazen rustig in de weiden van Bever, de kleinste gemeente van Vlaams-Brabant in een uithoek van het Pajottenland. De dieren ogen heel ontspannen. Ze worden dan ook gemolken door een ‘Vrijwillig Melk Systeem’, dus wanneer ze het zelf willen. Van de melk maakt Patrick acht soorten halfharde kaas. Daarvoor gebruikt hij alleen dagverse melk, zonder bewaar- of kleurmiddelen. Proef zijn lekkere broodkaas, of de pittige brandnetelkaas, kaas met hazelnoten of zelfs kaas gerijpt in streekbier. Elke bol kaas is zes weken gerijpt bij veertien graden Celsius, een heel natuurlijk proces.

Adres

Kerkhove 64 , 1547 Bever

Tel

054 58 86 84

Fax

054 58 84 12

E-mail

patrick.de.ville@belgacom.net

 Odette Noisette

Odette Noisette

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland