20 januari 2019Warmste Streek haalt € 3.511,07 op voor de Voedselbanken

Warmste Streek haalt € 3.511,07 op voor de Voedselbanken

We wilden met Straffe Streek tonen dat we niet alleen een straffe maar ook een zeer warme streek zijn. Daarom hebben, van 15 november tot 15 december, verschillende streekproducenten, verkooppunten, horecazaken, logies en gemeenten een collectebus op hun toonbank gezet om geld in te zamelen voor de Voedselbanken. 

Het Straffe Streek-team trok richting Domein Puyenbroeck in Wachtebeke om de cheque persoonlijk te overhandigen aan Studio Brussel. Maar we deden dit niet zomaar met de auto, dat zou te gemakkelijk zijn! We legden de tocht, van zo’n 85 km, deels af met de fiets (55 km) om erna, de laatste 30 kilometer, te voet af te leggen. Het was met momenten koud, nat en vermoeiend, maar we hebben het met de grootste glimlach gehaald! Na onze aankomst mochten we onze actie meteen toelichten aan Studio Brussel en nog beter: het verzamelde bedrag bekend maken! We mochten maar liefst € 3.511,07 verzamelen voor de Belgische Federatie van Voedselbanken! Aan iedereen die heeft deelgenomen aan de actie door een collectebus te plaatsen of ons te steunen, willen we nogmaals onze allermooiste dankjewel zeggen!

Bekijk hier het interview met Studio Brussel:

https://dewarmsteweek.stubru.be/actiefilm/de-straffe-streek-heeft-in-hun-streekhoekjes-collectebussen-gezet-en-zijn-te-voet-en-met?fbclid=IwAR3fK3mQZ4HD6oTibJmawwCrUEz_6egL32c-KwNFTFMLvtWlbdsdFA9bVI0

 

Een verslag van onze tocht kan je ook altijd nog eens nalezen op onze facebook-pagina: www.facebook.com/straffestreek

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland