10 februari 2021Straffe Streek lanceert ‘Bier van hier-box’ en nieuwe verrassings-box met streekproducten

Straffe Streek lanceert ‘Bier van hier-box’ en nieuwe verrassings-box met streekproducten

Straffe Streek lanceert twee nieuwe boxen. De ‘Bier van hier’-box bevat een assortiment aan streekbieren. Daarnaast is er een nieuwe verrassings-box met een mix van verschillende producten.

“Met de feestdagen heeft de vzw voor de eerste keer de verrassingsboxen gelanceerd. Door het grote succes, hebben we besloten om op verschillende momenten telkens nieuwe boxen te lanceren. Vlaams-Brabant is de bier-provincie bij uitstek. De streekbieren zijn aan een grote enorme opmars bezig. De vzw Streekproducten heeft 55 leden die bier produceren. Meer en meer mensen willen écht genieten van een biertje en nieuwe smaken ontdekken. Daarom lanceren we dan ook met enige trots onze eerste “Bier van hier-box. Een box om 9 verschillende nieuwe streekbieren te ontdekken en om thuis in alle rust van te genieten.

Het coronavirus zorgt er nog steeds voor dat we leuke manieren zoeken om elkaar te verrassen en blij te maken. Hoe leuk is het niet om iemand onverwacht blij te maken als de deurbel gaat? Men doet de deur open en ziet de postbode staan met een pakje. Met doet de box open en ontdekt een variatie van straffe producten. Deze keer met extra zoete verrassingen, een pittige smaakmaker en een pakje zwart goud. Kortom, een ontdekkingsreis van hemelse smaken. En hoe leuk is het niet dat de afzender nog een gepersonaliseerde boodschap heeft toegevoegd?

Voor wie nog twijfelt, je bestelt online en het wordt allemaal netjes aan huis geleverd bij uw thuis . Er wordt samengewerkt met maatwerkbedrijf IJsedal uit Overijse. Als modern en professioneel maatwerkbedrijf biedt zij interessante kansen aan werknemers met een arbeidsbeperking. Ijsedal steekt altijd wat extra liefde in de pakketjes die ze inpakken. Zo pakken zij elke box netjes in en geven ze elke middag de bestelde pakketjes mee met de postbode.

We trachten zo milieuvriendelijk mogelijk te werken met onze verpakkingen. Onze box wordt lokaal geproduceerd. Het opvulmateriaal is op zetmeelbasis en is 100% biologisch afbreekbaar. Deze mag je dus gerust in de GFT-bak doen, of mee in het restafval. Zo gebruiken we alvast geen onnodige plastic verpakking bij het inpakken.“ zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor streekproducten.

“Onze boxen zijn de ideale manier om de meest authentieke smaken van onze streek te leren kennen. Bovendien staat er met Valentijn een mooie gelegenheid voor de deur om een origineel cadeau te schenken. Op Valentijsdag vieren wij de liefde. Van oorsprong was Valentijnsdag de dag waarop je iemand anoniem de liefde kon verklaren met een kaart of brief in de hoop dat 'jouw valentijn' zou begrijpen van wie de boodschap afkomstig was en er hetzelfde over dacht. Dus ik zou zeggen aan alle Valentijntjes: verras je Valentijn met een straffe box uit Vlaams-Brabant en voeg er een gepersonaliseerde boodschap aan toe.”, zegt Paul Vleminckx, voorzitter vzw Streekproducten Vlaams-Brabant.

Bestellen kan via www.straffestreekbox.be

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland