17 juli 2018'But first, tea!': het theeboek van Thee met een Verhaal

'But first, tea!': het theeboek van Thee met een Verhaal

The word is out! Het grootste project van Jessica - Thee met een Verhaal tot nu toe. Een meisjesdroom die werkelijkheid wordt: een eigen boek! En nog wel over haar grootste passie: THEE! Het boek wordt gelanceerd op 24 augustus 2018.

Er zijn weinig dranken die al zo’n lange traditie en geschiedenis hebben als thee. En er is misschien geen enkele drank die zoveel positiviteit uitstraalt. Thee geeft je een moment van stilte na een drukke dag, brengt mensen in verbinding, wordt gebruikt om gastvrijheid uit te drukken, is rijk aan anti-oxidanten en brengt ons brein tot rust. Thee heeft met andere woorden een heilzame werking op lichaam én geest. In talrijke culturen speelt thee vandaag nog steeds een centrale rol in de maatschappij.

In ‘But first, tea’ kom je alles te weten over dit speciale drankje: welke types thee bestaan er en wat zijn de verschillen? Wat zijn de gezondheidsvoordelen van thee? Hoe verlopen theeceremonies in de belangrijkste theelanden? Bovenal leer je welke infusies en theesoorten het beste bij jou passen, hoe je het perfecte kopje thee serveert en welke impact je dagelijkse theemoment kan hebben op je leven. Met de beste recepten voor elk moment van de dag.

Jessica Van Humbeeck is gecertificeerd theesommelier en de bezielster achter theespeciaalzaak ‘Thee met een Verhaal’. Ze gelooft dat er voor iedereen een perfecte thee én bijhorend theemoment bestaat en geeft haar kennis door via haar theeclub, maar ook via theeceremonies, lezingen en workshops. Daarnaast geeft ze professioneel advies aan de horecasector.

Alles wat je ooit wou weten over thee, inclusief heerlijke recepten
Thee-rapie op z’n best!
Een must-read voor elke theeliefhebber

BUT FIRST, TEA
Over theetijd voor jezelf en hoe je daar maximaal van kan genieten

Door Jessica Van Humbeeck
Uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts
ISBN: 9789089318596
Foto: The Fresh Light - Dorothee Dubois
192 pagina's - Hardcover

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland