Restaurant Arenberg : Topgastronomie met producten uit eigen streek

Meesterkok Lieven en gastvrouw Iris Demeestere streven samen met hun vakkundig opgeleide ploeg reeds 25 jaar naar eenzelfde doel : Topgastronomie brengen tegen een eerlijke prijs en de gasten onthalen met een onvoorwaardelijke, discrete gastvrijheid.

De keuken is licht en creatief met respect voor het basisproduct. Goede producten hoeven voor Lieven niet van de andere kant van de wereld te komen. ‘Topkwaliteit vind je vlakbij. Heel handig als je de culinaire top nastreeft’, vertelt hij. Lieven gebruikt witloof, asperges, fruit, kazen en andere streekproducten in zijn gerechten.

Het domein was in de zeventiende eeuw een deel van een Jezuïetenpachthof, later werd het eigendom van de Hertog van Arenberg. De site is zes hectare groot en ligt midden in een groene oase van Egenhovenbos aan de rand van Leuven, vlakbij de autowegen E40 en E314. Je kan er eveneens ontspannen van de gastronomie genieten in de mooi aangelegde binnentuin met het zonovergoten terras.