Gasthofhoeve - Zemst

Gasthofhoeve - Zemst

De Gasthofhoeve verwelkomt haar gasten in een sfeervolle, knap gerestaureerde hoeve uit 1662 in Hofstade. In dit authentiek landelijk kader kan je genieten van een seizoensgebonden en pure hoevekeuken met verrassend wereldse accenten.

Het keukenteam gaat steeds op zoek naar hyper-lokale en duurzame producten. Zo werken ze samen met een lokale hoeveslager en het landbouwveld voor de deur wordt bewerkt door één van hun leveranciers. Dat de Gasthofhoeve kiest voor lokaal, merk je ook aan de drankenkaart. Zo kiezen ze op vlak van wijnen bewust voor Europese domeinen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. In de keuken pronkt trouwens een echte Josper – een elegante combinatie van een grill en oven – die niet alleen vlees, maar ook vis en groenten een perfecte textuur, smaak en sappigheid geeft.

Laat je verrassen door de dagverse lunch of originele suggesties en geniet bij mooi weer op het gezellige terras van een prachtig uitzicht over de velden. De Gasthofhoeve voorziet eveneens groepsformules op maat en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Adres

Gasthuishofweg 41 , 1981 Zemst

Tel

015 33 01 00

E-mail

info@gasthofhoeve.be

Openingsuren

Dinsdag – vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag vanaf 18:00 -
Zondag & maandag gesloten

 

Regio

Brabantse kouters

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland