Evenementen

Tour de crème

Tour de crème

Ambachtelijk en met liefde gemaakt, met verse melk recht van de boerderij. Zo smaakt een ijsje het lekkerst! Met de campagne ‘Tour de Crème’ zet de provincie Vlaams-Brabant tot en met 30 september het hoeve- en streekijs in de kijker.

1 mei 2019 tot 30 september 2019

Fotowedstrijd Kalender 2020

Fotowedstrijd Kalender 2020

Naar jaarlijkse gewoonte ontwikkelt Streekproducten Vlaams-Brabant een Straffe Streek Kalender. Voor de kalender van 2020 zijn we op zoek naar “smakelijke, lekkere beelden uit Vlaams-Brabant”. We willen dit graag samen met jou doen!

1 juni 2019 tot 31 juli 2019

Burger & bier avond

Burger & bier avond

Een sfeervolle avond vol met lokale burgers en frisse streekbieren. Kom op zondag 28 juli tussen 16u en 21u mee genieten van lekkere burgers en frisse biertjes.

28 juli 2019

Hapje Tapje - het groot verlof

Hapje Tapje - het groot verlof

Op zondag 4 augustus is het centrum van Leuven het exclusieve terrein van de levensgenieter. Hapje-Tapje is dé culinaire hoogdag in Leuven! Ook wij (van Straffe Streek) nemen deel aan dit event, in samenwerking met Brasserie Improvisio.

4 augustus 2019

Feest aan de molen in Landen

Feest aan de molen in Landen

Op zondag 4 augustus vind in het Rufferdingepark de vijftiende editie plaats van “Feest aan de Molen”. Landen is een Straffe Streek Gemeente en besteedt traditiegetrouw heel wat aandacht aan streekproducten.

4 augustus 2019

Naar iets op zoek?

hageland hageland hageland hageland hageland hageland